preskoči na sadržaj
NOVOSTI

OBAVIJEST ZA MATURANTE

Dragi maturanti, približavamo se kraju Državne mature.

U ponedjeljak 11.7. će biti objavljeni rezultati. U nastavku nekoliko informacija.

Do 13.7. trajat će rok žalbe na ocjenjivanje ispita Državne mature. Žalba se podnosi na ispunjenom i potpisanom formularu. Formular će biti ovdje postavljen čim ga NCVVO pripremi. Formular ispišete, ispunite i skeniranog ga pošaljete meni na yammer u private mail. Važno je da formular bude poslan do 12.00 sati 13.7.2022., kasnije poslani prigovori neće se uvažiti jer se neće moći unijeti u sustav.

Podijela svjedodžbi bit će 20.7. prema rasporedu:

  • 9.00 - 4.a
  • 9.30 - 4.b
  • 10.00 - 4.c
  • 10.30 - 4.d
  • 11.00 - 4.e

Svjedodžbe se podižu osobno. Ako želite da Vam netko podigne svjedodžbu morate mu dati punomoć kod javnog bilježnika (važi i za članove obitelji i kolege iz razreda), a ako niste u mogućnosti podići svjedodžbu u navedenom terminu moći ćete to kasnije učiniti u tajništvu škole (kada tajništvo radi).

Prijava ispita za jesenski rok počinje 21.7. i traje do 31.7., prijave se vrše kao i za ljetni rok preko portala postani-student.

U prilogu je Obrazac za prigovore.
Da bi prigovor bio valjan, obavezno ispunite sve kućice iznad mjesta predviđenog za Vaš potpis. U prigovoru obavezno navesti na koji ispit (ne zaboravite razinu ako je ima) i zadatak se prigovor odnosi. Obrazac morate ispisati, potpisati i poslati scan/foto na yammer Ispitnom koordinatoru u private meil. Tekst prigovora za pojedini ispit mora stati u predviđen prostor (dakle, prigovor mora biti sažet). Ako imate prigovore na više ispita, za svaki ispit podnosi se poseban prigovor. Prigovori poslani nakon 12.00 sati 13.7.2022. neće se uzimati u obzir.
L.P.
Ispitni koordinator

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 8. 7. 2022.
preskoči na navigaciju