2020-10-15 22:40:04

Poziv na sajam o studiju u Velikoj Britaniji

Informacije o online događanju pod nazivom “Study UK Europe: Gateway to the UK”.

Radi se o prvom virtualnom sajmu visokog obrazovanja British Councila koji je namijenjen sudionicima iz Europe zainteresiranim za studij u Velikoj Britaniji.

Počevši od 19. listopada pa sve do 13. studenog u događanju će sudjelovati više od 60 britanskih sveučilišta, uključujući 13 od 20 najbolje rangiranih sveučilišta za 2021. godinu prema Times Higher Education, vodeća velška i škotska sveučilišta i niz elitnih britanskih sveučilišta iz ‘Russell Grupe’. 

Za više informacija pogledajte pod opširnije.

 

Ovo događanje nudi budućim studentima jedinstvenu platformu za: 

privatne online sastanke s predstavnicima sveučilišta; online predavanja o najvažnijim aspektima studiranja u Velikoj Britaniji – uključujući informacije o najpopularnijim studijskim grupama, detaljne upute za prijavu i savjete kako se pripremiti za studij i život u Velikoj Britani  tek objavljene informacije o školarinama koje određena sveučilišta nude studentima iz Europske Uniji najnovije obavijesti o vizama i zdravstvenom osiguranju za studente iz Europske Unije  prezentacije sadašnjih i bivših studenata britanskih sveučilišta  informacije o ispitima iz engleskog jezika i uvjetima za upis na britanska sveučilišta razgovor sa stručnjacima iz British Councila i UCASa 

Prijave za sudjelovanje su već otvorene. Događanju se može pristupiti putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/33nsQkt

U prilogu je pismo direktora na engleskom jeziku.


Gimnazija Sisak