preskoči na sadržaj

Županijsko natjecanje iz matematike

Odličan uspjeh za naše matematičare na Županijskom natjecanju iz matematike održanom 24. ožujka 2022. godine u Osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači.

    

 

U kategoriji četvrtih razreda (B razina), učenik Marko Vujnović osvojio je 1. mjesto, 2. mjesto osvojio je Luka Malović, te je 4.mjesto osvojio Matko Krakar. Ono što je još više posebno u cijeloj ovoj priči je to što su sva tri učenika iz istog razreda. Na državnu reviziju poslan je ispit Marka Vujnovića te mu želimo puno sreće i nadamo se njegovom pozivu na još jedno državno natjecanje ove školske godine. Njihov mentor je prof. Dragan Milojević.

U kategoriji trećih razreda (B razina), učenica Petra Kukoljić osvojila je 1.mjesto i time je ostvarila još jedan izvrstan uspjeh na natjecanjima ove školske godine. Mentor je prof. Dinko Smolčić.

U kategoriji prvih razreda (A razina), učenik Mislav Kivač Podnar osvojio je 1. mjesto  (mentorica prof. Andrea Ostojić), dok je učenica Stela Klasić (B razina) osvojila 5.mjesto (mentor prof. Dinko Smolčić).

 

Čestitamo svim učenicima na ostvarenim rezultatima!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 29. 3. 2022.

e-Dnevnik


Korisni linkovi
E-škola


Korisni linkovi

preskoči na navigaciju