preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Dan (Noć) društvenih igara

 

U petak, 8. travnja 2022. godine, održao se u Gimnaziji Sisak još jedan Dan društvenih igara. Događaj su organizirali učenici 4.B razreda u sklopu nastave etike, a cilj je bio druženje, razvijanje socijalnih vještina, poticanje komunikacije licem u lice i humanitarno djelovanje kroz simboličnu kotizaciju od 10 kuna. Više od 120 sisačkih gimnazijalaca se odazvalo pozivu i sudjelovalo u nekoj od ponuđenih igara, a najviše zanimanja je izazvao kviz znanja u kojem je sudjelovalo čak 20 ekipa. Pobjedu je odnijela ekipa Ivan u sastavu Matej Kasaić, Petra Buhin, Mia Plavšić i Ines Nakić, a za vrijeme trajanja kviza u jezičnom kabinetu se odigravala ozbiljna partija Remija u kojoj je nagradu osvojila prof. Mesić.

Veliko zanimanje izazvalo je i obaranje ruke koje se održavalo u zasebnim kategorijama za djevojke i mladiće, kod mladića u kategorijama dešnjaka i ljevaka. Među djevojkama je pobjeda pripala Mariji Danić, a kod mladića je u obje kategorije bio najbolji Jakov Borić.

Ljubitelji Belota su svoj turnir otpočeli tek oko 23 sata, a prijavljeno je bilo 25 ekipa. U finalu, koje je otpočelo oko 1.30 poslije ponoći, ekipa Pitagorejaca ( Kasa – Smolčić ) je časno izgubila od boljih protivnika Duplo L u sastavu Laura Kristić i Lovro Perković.

Bila je to još jedna prilika za upoznavanje, druženje, učenje i zabavu kojom je prikupljeno 1250 kuna koje će biti uplaćene u humanitarne svrhe. Velika zahvala svim učenicima 4. B razreda koji su uložili vrijeme i trud da bi ovaj događaj bio organiziran i proveden na doista zavidnoj razini, kao i svim učenicima i nastavnicima koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli da ovo bude još jedan događaj za pamćenje!

Fotografije sa događaja pogledajte klikom na Fotogaleriju u lijevom izborniku ili na linku: http://www.gimnazija-sisak.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=47

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 14. 4. 2022.
preskoči na navigaciju