preskoči na sadržaj

Rukomet županijsko natjecanje - srednje škole mladići Novska, 19.02.2020.

Zbog ozljeda i bolesti za županisko natjecanje u rukometu spremno je bilo samo 9 mladića. Sjajnim zalaganjem te odličnim nastupima i pobjedama nad Petrinjom i Kutinom gimnazijalci su osvojili 1. mjesto te izborili nastup na DP u Poreču.
Čestitke svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 20. 2. 2020. 22:29

Proglašeni najuspješniji sportaši Siska u 2019.

11. veljače u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Siska održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Siska u 2019. godini. Najuspješnijim školskim sportskim društvom u kategoriji srednjih škola proglašen je ŠSD Gimnazijalac. Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima.

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 18. 2. 2020. 13:33

Futsal županijsko natjecanje - srednje škole djevojke Glina, 11.02.2020.

Pobjedama u skupini protiv ŠSD a Topusko 4:1, i ŠSD-a Viktorovac 2:1 djevojke Gimnazijalca plasirale su se u završnicu. Tamo su rezultatom 4:0 bile uspješnije od ŠSD-a Petrynia, te krajem travnja zasluženo idu na DP u Poreč.
Čestitke!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 11. 2. 2020. 22:19

Futsal županijsko natjecanje - srednje škole mladići Novska, 05.02.2020.

Na županijskom natjecanju u futsalu mladići Gimnazijalca osvojili su 3. mjesto. U skupini su pobijedili Tehničku školu Kutina (5:1) i igrali neodlučeno s Majstorima Strukovna škola (1:1) . Kako su Majstori bili uspješniji u raspucavanju kaznenih udaraca izborili su nastup u završnici protiv Gline ( i plasirali se na DP) dok su u susretu za 3. mjesto naši mladići bili bolji od Tehničke škole Sisak.

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 7. 2. 2020. 13:39

DP u plivanju - srednje škole (djevojke i mladići)

Rijeka 29.01.2020. - bazen na Kantridi 
Na prvom DP u plivanju za srednje škole učenici Gimnazijalca plasirali su se na 6. mjesto. Završnicu je izborilo 15 srednjoškolskih sastava.
  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 3. 2. 2020. 23:02

Odbojka županijska liga srednjih škola djevojke i mladići

Siječanj 2020.
Uvjerljivim nastupima i pobjedama u svim susretima bez izgubljenog seta sastavi Gimnazijalca izborili su plasman na DP u Poreč koje se održava od 02.do 04.05.2020. 
Čestitke uz želje da i tamo budu uspješni.
 
  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 3. 2. 2020. 22:54

Badminton županijsko natjecanje- srednje škole djevojke i mladići

Novska, 14.01.2020

Na županijskom natjecanju u badmintonu Gimnazijalac je sudjelovao s oba sastava. Djevojke su osvojile 3. mjesto dok su se mladići plasirali na 4. mjesto. 

Voditeljica Duška Đonović, prof.
 
  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 3. 2. 2020. 22:52

Košarka županijsko natjecanje- srednje škole mladići

Novska, 21.01.2020.

Na županijskom natjecanju u košarci mladići Gimnazijalca osvojili su 2. mjesto. U skupini su pobijedili Petrinju dok su u finalnom susretu izgubili od Novske.

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 3. 2. 2020. 22:51

Sisački gimnazijalci pobjednici natjecanja Euroscola

Ured Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj organizirao je i ove godine natječaj za sudjelovanje srednjoškolaca iz Republike Hrvatske u programu Euroscola u Strasbourgu. Natječaj je bio naslovljen #EKOscola #zajednozaEU, a od učenika srednjih škola tražilo se da na angažiran, pamtljiv i personaliziran način izlože svoje viđenje i shvaćanje uloge Europske unije u očuvanju okoliša i zaštiti prirode.

Zaprimljeni su video uratci iz cijele Hrvatske, a učenici su na kreativan  način obradili teme vezane uz zaštitu okoliša i prirode te su sve snimili u obliku jednominutnih videa. O plasmanu videa odlučivao je žiri u sljedećem sastavu: Violeta Staničić, voditeljica Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj (predsjednica žirija); Lidija Živković (Agencija za mobilnost i programe EU-a); Marko Kovačić, istraživač u Institutu za društvena istraživanja; Dominik Beber, urednik branda JoomBoos;Youtuber Borna Rastović - Rasta.

 Temeljem glasova žirija 1. mjesto  svojim video-radom osvojili su sisački gimnazijalci, članovi Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak i Debatnog kluba Sisak, pod mentorstvom prof. Marine Kasa, koji će 14. studenoga sudjelovati na programu Euroscola Europskog parlamenta u Strasbourgu – simulaciji rada europskih zastupnika u Europskom parlamentu.

Čestitamo učenicima i mentorici i želimo uspješan rad i predstavljanje u Strasbourgu, a pobjednički video možete pogledati na poveznici!

#EKOscola #zajednozaEU Gimnazija Sisak

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 27. 9. 2019. 14:35
 


Uspjesi učenika

Čestitke Ivani Buden, Mariju Vavri i Maji Orlić na osvojenim odličjima u streličarstvu

 

Ministar dr. sc. Željko Jovanović čestitao je Ivani Buden i Mariju Vavri na zlatnim medaljama osvojenim na Europskom dvoranskom prvenstvu, održanom od 26. veljače do 2. ožujka u Poljskoj. Maji Orlić ministar je čestitao na brončanoj medalji. 

"Veliko mi je zadovoljstvo da u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta  i u svoje osobno ime imam čast čestitati Ivani Buden, Mariju Vavri i Maji Orlić na izvrsnom rezultatu. Medalje koje ste osvojili najbolji su dokaz kako se uz veliki trud i zalaganje mogu ostvariti najveća dostignuća. Od srca vam želim mnogo uspjeha i velikih rezultata  u daljnjim sportskim natjecanjima",  navodi se, među ostalim, u ministrovoj čestitci.

 
e-Dnevnik


Korisni linkovi
E-škola


Korisni linkovi

preskoči na navigaciju