preskoči na sadržaj
Osnovan Klub mladeži Crvenog križa Gimnazije Sisak

        

              Od prošlog tjedna, u našoj školi osnovan je Klub mladeži Crvenog križa. 20 naših učenika uz pratnju profesorice Marine Kase prošlo je radionicu Crvenog križa u svrhu edukacije za voditelja mladih. Zasad nas ima dvadeset. Podijelili smo se u tri skupine koje će:

           1. organizirati besplatne instrukcije za učenike kojima su nejasni neki predmeti ili samo žele povisiti ocjenu; instrukcije će držati stariji učenici koji su dobri u tom         području

           2. brinuti o eksterijeru i interijeru škole i pribaviti kante za odlaganje PET ambalaže

           3. informirati učenike o raznoraznim (volonterskim/humantiranim) akcijama i kulturnim događanjima za mlade na području našeg grada

 

        Nadamo se da ćete nam se pridružiti, povećati broj članova i pomoći oko budućih akcija. Ukoliko vas zanima nešto o našem klubu ili nam se želite pridružiti, obratite se profesorici Marini Kasi preko Facebook-a, ili u školi.  

 

                                                                                                                                            

Forum
POPIS TEMA
Nema tema.
vijesti

BOGATSTVO I RAZLIČITOST KULTURA

Klub mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak i Gradsko društvo Crvenog križa Sisak, uz partnerstvo Hrvatskog Crvenog križa
danas su,u okviru projekta "Upoznaj i prihvati", organizirali edukativnu radionicu na temu "Bogatstvo i različitosti kultura".
Tom prigodom smo u osnovnoj školi 22. lipnja upriličili zajednički kulinarski doživljaj i upoznali se kroz okuse i mirise s različitim kulturama te predstavili svoju kuhinju našim gostima. Poslije kulinarske radionice smo u Domu kulture Kristalna kocka vedrine održali tribinu s temom kulturnih različitosti i integracije migranata u lokalnu zajednicu, a kroz njihove domovine nas je provela izložba radova žena uključenih u kreativnu radionicu Prihvatilišta za tražitelje azila u Zagrebu.
 
  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 26. 11. 2018. 12:48

HUMANITARNI HALLOWEEN PARTY ZA MARINA

Na ovogodišnjem humanitarnom Halloween Party-ju, koji je održan u organizaciji Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, Koordinacije udruga mladih SKWHAT te uz financijsku potporu Lions Cluba Sisak i ZAMP-a, prikupljeno je 12.560 kuna. Sav prihod uplaćen je Marinu Kosu koji boluje od cerebralne paralize, a ovaj novac će mu pokriti dio troškova terapije koja bi mu trebala omogućiti samostalno kretanje. 
Zahvaljujemo svima koji su došli, dali donaciju, ili na bilo koji drugi način doprinijeli ovoj plemenitoj akciji!
 
  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Vuković Brodarić  datum: 7. 11. 2018. 14:29
 


e-Dnevnik


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Dnevno na društevnim mrežama (facebook, netlog...) provedem u prosjeku...


Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

Korisni linkovi
E-škola

preskoči na navigaciju