preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Obilježavanje druge godišnice VoGSija uz druženje, zabavu i sport

   

Uoči kraja školske godine Volonterski klub Gimnazije Sisak VoGSi proslavio je drugu godišnjicu aktivnog djelovanja.


U prostorima udruge KAS u suradnji s domaćinima upriličen je zabavan program i druženje uz domjenak i različite sadržaje u sklopu projekta "Sportske aktivnosti mladih u KAS-u". 

      

Zahvale volonterima na njihovom doprinosu i afirmaciji školskog volonterstva uputili su koordinatori, profesor Majić i profesorice Ostojić i Milas, te su prenijeli pozdrave i podršku od strane ravnatelja Božidara Dujmića.

     

Jurica prezentira projekt u kojem sudjeluje, The Global Youth Tourism Summit, nakon čega je uslijedio ručak i druženje.

Sastanak je bio ujedno i oproštaj od maturanta Jurice Posilovića, volontera s najvećim brojem volonterskih sati koji je od samih početaka kluba obnašao brojne volonterske funkcije - od glasnogovornika kluba, voditelja službenih mrežnih stranica kluba, snimatelja multimedijskih sadržaja vezanih uz akcije, voditelja vršnjačkih edukativnih radionica, zapisničara evidencije volontera, izvješća sa sastanaka itd. Ovo je njegovo zadnje izvješće u toj funkciji: 

Nakon mnogobrojnih održanih online sastanaka, obilježavanja Tjedna filantropije i Međunarodnog dana dobrih djela te našeg najvećeg dosadašnjeg pothvata, uređivanje novog prostora naše škole, posljednji ovogodišnji sastanak održan je u subotu, 11. lipnja u prostorijama Udruge KAS Sisak.

Program je počeo predavanjem na temu kako se nositi sa svakodnevnim brigama, kako prepoznati anksioznost, loš predosjećaj i na koji način se boriti protiv njih. Predstavljen nam je aktualni projekt pod nazivom Sportske aktivnosti mladih u KAS-u. Volonteri su upoznati i s projektom Svjetski turistički samit mladih koji za cilj ima potaknuti mlade da prezentiraju svoje ideje za budućnost turizma pazeći na 17 globalnih ciljeva održivog razvoja. 

                                           Neki su se volonteri na licu mjesta dogovorili o volontiranju u udruzi Kas tijekom praznika 

Nakon službenog dijela sastanka uslijedile su brojne sportske aktivnosti od jahanja konja, odbojke, badmintona, košarke i visećeg kuglanja.

                               

Udruzi KAS zahvaljujemo na gostoprimstvu, posebno našim domaćinima Marini  i Danielu Pavlić, a našim volonterima želimo uspješan kraj školske godine i odmor preko praznika.

Jurica Posilović, maturant 4. e

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marijana Milas   datum: 22. 6. 2022.
preskoči na navigaciju