preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika za osnovne i srednje škole

13.veljače 2024. u Gimnaziji Sisak održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika za osnovne i srednje škole.
Naša škola ugostila je 76 natjecatelja i 48 mentora i članova prosudbenih povjerenstava.
Natjecanje je započelo govorom dobrodošlice ravnatelja Božidara Dujmića, te nastupom školskog zbora i komornog sastava pod ravnanjem prof. Blaženke Krznarić Stuparić. Otvorenju je prisustvovala i počelnica  Županijskog ureda za obrazovanje, Robertina Štajdohar.
Pisanje testova odvijalo se od 10 - 11.30 h, a nakon toga, kako bi učenici korisno iskoristili vrijeme do objave rezultata, Gimnazija Sisak je za osnovnoškolce organizirala posjet Muzeju Sisak pod vodstvom prof. Tomislava Dovranića, a za srednjoškolce je organizirana filmska radionica i igranje društvenih igara u školskoj knjižnici.
Organizacijski odbor Gimnazije Sisak je iz donacija dvije izdavačke kuće i Udruge Iskra nade SMŽ osigurala simbolične poklone za sve sudionike, kao i nagrade za učenike s najboljim rezultatima.
Ukupno je sudjelovalo 12 učenika Gimnazije Sisak, od kojih je Lara Jurešić (mentorica prof. Nekola) osvojila 2. mjesto, a Petar Bjelica (mentorica prof. Pavlinac) 3. mjesto u kategoriji 2A (drugi razredi gimnazija), a u kategoriji 4A (četvrti razred gimnazija) Matej Kasaić osvojio je 2. mjesto, dok je Matija Dunger zauzeo 3. mjesto. (obojici je mentorica prof. Sorić)
Čestitamo svim natjecateljima!
Fotografije: Mia Plavšić, 4.a
i Organizacijski odbor natjecanja

Za više fotografija kliknite na opširnije.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 15. 2. 2024.
preskoči na navigaciju