preskoči na sadržaj
NOVOSTI

ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ HRVATSKOGA JEZIKA

Županijsko natjecanje iz Hrvatskoga jezika održano je 20. ožujka 2024. godine, već tradicionalno u Srednjoj školi Novska. Na natjecanju su, kao i svake godine, sudjelovali i učenici Gimnazije Sisak koji su ostvarili odlične rezultate.

Tako je u kategoriji 1. razreda Elena Rajković osvojila drugo mjesto, Gabriela Kuryk treće, Lana Rajković četvrto mjesto (mentorica: Josipa Peškir Ćorković), Elena Kovačić i Ana Pernar bile su osme (mentorica: Marta Narančić), a Petra Plavec (mentorica: Nikolina Mesić) deveta.

U kategoriji 2. razreda Loreta Ivanić osvojila je treće mjesto (mentorica: Vesna Rogulja Mart), Korina Petra Čondić četvrto (mentorica: Marta Narančić), Antun Zaborac sedmo, a Ena Štrelov jedanaesto mjesto (mentorica: Marta Narančić).

U trećim razredima Gimnaziju Sisak predstavljala je Lea Gnjatović koja je zauzela peto mjesto (mentorica: Josipa Peškir Ćorković), a u četvrtim razredima Mia Medjed koja je bila treća te Helena Šemper koja je zauzela šesto mjesto (mentorica: Nikolina Mesić).

Svim učenicima i mentoricama čestitamo na ostvarenim rezultatima.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 25. 3. 2024.
preskoči na navigaciju